Vakuumflasker

Vakuumflasker er beregnet til at opretholde temperaturen på den væske, du hælder inde. Med andre ord holder de dine varme drikke varme og dine kolde drikke kolde. Her ser vi på denne populære stil vandflaske, og hvad der gør dem så effektive.

Hvordan er de lavet?

Vi have en fantastisk side her som I detaljer viser hvordan vi fremstiller vores Nova Vacuumvandflaske.Den vigtigste forskel mellem en vakuumvandflaske og en almindelig vandflaske er de dobbelte lag omslutter et vakuum, der reducerer varmeoverførslen mellem det indre og det ydre, og således isolerer væsken indeni. Uden vakuum ville væsken indeni hurtigere ændre sig mod temperaturen i det ydre miljø.

Flasky - How are they made?


Rustfrit stål i fødevarekvalitet

Du bør altid kigge efter 'rustfrit stålkvalitet' af drikkevarer eller madvarer inden du køber. Her på Flasky bruger vi Type 304 rustfrit stål, som er den mest populære kvalitet af rustfrit stål, der bruges i fødevare- og drikkevarebranchen verden over. Denne kvalitet af rustfrit stål er undertiden kendt af andre navne, såsom 18/8 og 18/10 rustfrit stål. Disse tal henviser til krom og nikkel i produktet. Både 18/8 og 18/10 indeholder henholdsvis 18% krom og 8% eller 10% nikkel. Du skal være forsigtig med enhver leverandør, der bruger en type 201 rustfrit stål, da disse produkter kan være mere tilbøjelige til at rust med sure frugter eller kulsyreholdige drikke.

Flasky - Food Grade Stainless Steel

Hvad er fordelene ved vakuumflasker?

Der er flere grunde til, at denne flasketype er så populær, hvoraf nogle inkluderer:
 • Hold dine drikkevarer iskold eller rør varmt i timevis.
 • Sikre, at varmen eller kulden fra væsken ikke overføres til din hånd, når du holder på flasken.
 • Ingen kondens på flaskeoverfladen.
 • Den er smuk. Se vores Nova model.
 • De er holdbare, bærbare og genanvendelige. Ikke mere engangs plastflasker her.
 • De ser godt ud, når de brandes.
 • Ekstremt populær ved events eller som en forretningsgave.Hvilken type drikkevarer kan de opbevare?

Alle drikkevarer er velegnede til en vakuum vandflaske. De fungerer bedst med varme drikke som kaffe eller iskolde drikke som frisk koldt vand. Vores modeller har ingen giftige kemikalier, så der er ingen underlige eftersmag heller.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber en vakuum vandflaske?

Som de fleste produkter på markedet, er der gode og dårlige versioner af vakuumvandflasker derude. Sørg for, at du køber fra et velrenommeret brand, som os. Se også ud for nedenstående:
 • Har leverandøren givet dig en prøve og bekræftet kvaliteten af rustfrit stål, der bruges? Billigere kvaliteter viser pletter med korrosion (rust) over tid med sur frugt eller kulsyreholdige drikke.
 • Er der produktstandardcertifikater tilgængelige. Anerkendte drikkevaremærker skal gøre disse tilgængelige på deres hjemmeside.
 • IHvis du køber mærkevandflasker, skal du kontrollere dimensionerne for brandingområdet. Alle vores vandflasker har forstørrede, dedikerede branding-områder til dit logo.
 • Lækker låget meget let, når det rystes? I så fald vil din rygsæk være dækket med væske ved udgangen af dagen. Kontroller også det antal timer, din drik forbliver varm eller kold i.


Hvilke brandings muligheder findes?

Vi tilbyder både Silketryk og lasergraverings som brandings muligheder på vores vandflasker. Screenprint ser godt ud til logoer i flere farver. Lasergravering er bedst egnet til logoer, der indeholder små detaljer.

Klar til at bestille ?

Se nemt vores udvalg her og udfyld en tilbudsformular for at få et hurtig tilbud. En af vores account managers vil derefter være i kontakt med hensyn til priser, branding-muligheder og gratis prøver. Så du kan prøve, før du køber.