Hej, vi er Flasky...

Vi er specialister i drikkedunke med logo, brandede rejsekopper og graverede genanvendelige metalsugerør. Vi vil være med til at reducere den mængde plastik der hvert år ender i havet og ophobes på lossepladser. Vi mener brugen af genanvendelige produkter har en stor betydning for at opnå dette mål.

Vi tilbyder...

Vi designer, fremstiller, og brander drikkedunke, rejsekopper samt genanvendelige sugerør til firmaer over hele verden. Vores modeller er meget populære til events, udstillinger og konferencer. Det er også en fantastisk gave til kunder, medarbejdere og studerende.

Vi har et flot udvalg af podukter du kan vælge fra, alle med stort  brandingområde til dit logo, slogan og webadresse mm. Vi har lav minimumsbestilling og kan sende uforpligtende gratis prøver til levering næste dag. 


 Flasky - Our Services

Vores brandingmuligheder

Silketryk er perfekt til flerfarvede logoer uden skygger og farveovergang. Lasergravering er velegnet til ensfarvede logoer med flere fine detaljer. Du kan læse mere omkring vores branding metoder her eller du kan selvfølgelig altid kontakte os hvis du har spørgsmål. Vores eksperter står klar til at hjælpe. Vi kan også sende en gratis prøve inden du beslutter dig.


Flasky - About our branding options


Vores miljøvenlige tilgang

Vi fremstiller miljøvenlige drikkeprodukter til firmaer og organisationer over hele verden. Vi har focus på at minimere vores CO2 aftryk gennem productions og leverings processen. Vi samler leverancer for at reducere antallet af forsendelser. Vi genbruger så meget som muligt, både i vores produktion og på vores kontorer. Vi bestræber os også på at benytte genanvendelige materialer til vores indpakning.


Flasky - Our Eco-Friendly Approach


Fri for kemikalier 

Hele vores sortiment er fri for BPS og andre giftige stoffer. Vi designer og producere selv, derfor har vi fuld kontrol over hvad der indgår i fremstilling af produkterne.


Flasky - Chemical Free

Vil du vide mere?

Udfyld vores hurtige tilbudsformular øverst på denne side. Vi vender tilbage hurtigst muligt.