Ofte stillede spørgsmål

Her er en hjælpsom guide til vores mest ofte stillede spørgsmål. Kontakt os, hvis du har andre spørgsmål, der ikke besvares her.

Flasky FAQs

Hvilke brandingsmetoder bruger i?

Afhængig af hvilken model du vælger, kan du enten vælge vores Silketryk eller Lasergravering. Silketryk er ideel til logoer i flere farver, der ikke har nogen gradueringer eller skygger. Lasergravering er bedst til logoer med "solidt område" eller små fine detaljer. Du kan læse mere omkring vores brandingsmetoder her.


Hvad er det bedste filformat til min logofil?

Vector-filtyper er den foretrukne metode, disse inkluderer .eps, .ai eller .cdr-filtyper. Vi accepterer også højopløsningsrasterfiler som .jpg, .png eller .tiff. Vores grafikhold kan hjælpe med dette, hvis du er i tvivl.


Hvorfor er branded drikkeprodukter så populære?

Speciallavede Vandflasker, Drikke dunke , Rejsekopper og Genanvendelig sugerør er er virkelig nyttige reklameprodukter, der bruges dagligt, det er derfor, de er så populære. Giveaways til drikkevarevarer er ekstremt populære på events og messer, og de er også gode til gaver fra klienter og medarbejdere.

Hvor hurtigt kan du levere?

Vi kan brande og levere inden for 10 arbejdsdage, ofte hurtigere end dette.


Hvad er din mindste ordremængde (MOQ)?

mindste bestilling (MOQ) for vores produkter er mellem 10 og 25 enheder, afhængigt af hvilken model du vælger  se vores sortiment her for at se MOQ for hver model.


Hvordan ser produkterne ud, når de ankommer?

Vores vandflaske- og rejskopmodeller er individuelt pakket i genanvendte papkasser. Vores genanvendelige sugerør er fastgjort til individuel papunderstøtning. Vi forsøger at bruge så lidt plastik som muligt, når vi pakker og leverer din ordre.


Kan jeg anmode om prøver, før jeg køber?

Selvfølgelig. Vi kan sende dig gratis prøver via vores næste dag levering. Der er ingen forpligtelse til at købe. Bare fortæl os, hvilke modeller du gerne vil have et eksempel på.


Produkt FAQs

Hvad er forskellen mellem en metal- og vakuumvandflaske?

En vakuumflaske er designet til at holde dine varme drikke varme og dine kolde drikke kolde. Dette opnås via vores dobbeltlags isoleringsteknologi. You kan læse mere her omkring vores Vacuumflasker her. Metalflasker er designet til kolde drikke og har et lag materiale frem for to.


Hvilke materialer bruger i?

Vores enkeltlags metalvandflasker (f.eks. Vita) er lavet af aluminium, der er specielt designet til opbevaring af væsker. Vores vakuumisolerede vandflasker (f.eks. Nova) er lavet af to lag rustfrit stål i høj kvalitet. Vores plastiske vandflaskelegemer er lavet af en lang række plastmaterialer, afhængigt af om de skal være fleksible, stive eller grippy (spørg om din foretrukne model for flere detaljer). Vores rejsekopper er lavet af en skridsikker silikone. Vi tilbyder også en rustfri stålmodel. Vores genanvendelige sugerørsserie er lavet af rustfrit stål.


Hvilke størrelser er tilgængelige?

Vi tilbyder alle de mest populære størrelser fra 240 ml op til 750 ml. Du kan se vores udvalg her som inkluderer al produktinformation.


Hvilke væsker kan Flasky-drikkemodeller opbevare?

  • Vakuumisolerede flasker: kan opbevare enhver varm eller kold drikke. Inkluderet kulsyreholdige drikkevarer.
  • Vandflasker med enkelt væg: Kun bedst til kolde drikke eller stuetemperatur, inklusive kulsyreholdige drikkevarer.
  • Rejskopper: kan opbevare alle varme eller kolde drikkevarer.


Er dine produkter opvaskemaskine sikre?

Som andre genanvendelige drikkevareleverandører foreslår vi, at vores modeller håndrenses for at sikre, at materialet ikke bliver beskadiget af opvaskemaskiner og kemikalier, der er involveret i opvaskemaskine.


Hvordan kan jeg rengøre min genanvendelige sugerør?

Hvert sugerør leveres med sin egen rensebørste. Indsæt blot børsten i den ene ende og brug grebet til langsomt at rense sugerøret. Vi foreslår at gøre dette i varmt vand med opvaskemiddel.


Hvad med BPA og andre skadelige kemikalier?

Alle vores modeller er fri for BPA og andre kemikalier, som du finder hos mange andre drikkevareleverandører. Alle vores modeller er certificeret og godkendt.


Leder du efter mere information?

Udfyld blot en hurtig tilbudsformular, og en af vores Account managers vil være i kontakt for at besvare eventuelle spørgsmål.