Brug af branded drikke produkter

Vi har et stort udvalg af Drikkedunke med logo, Rejsekopper og genanvendelige sugerør at vælge imellem, og i årenes løb har vi hjulpet 1.000 vis af virksomheder med deres tilpassede behov. Her er nogle af vores foretrukne ideer til brug og gaver.

Events, messer og konferencer

Branded Drikkedunke er et stort hit på events og en god måde at tiltrække besøgende til din udstillingsstand på messer. Vi anbefaler altid at bestille 10% -20% mere, end du tror, fordi forsyninger ofte løber ud under begivenheden tidligere end forventet. Vi foreslår også, at du bestiller et udvalg af forskellige modeller, der passer til enhver smag. For eksempel kan en ordre på 1.000 enheder indeholde:

  • 500 Nova Vandflasaker 750ml
  • 200 Nova Vandflasker 260ml
  • 200 Barista Rejsekopper
  • 100 Funky Genanvendelige sugerørMedarbejdergave

En anden populær idé er at tilbyde logomærkede vandflasker og rejsekopper som en gave til nye og eksisterende medarbejdere. Det er en virkelig nyttig gave, der vil blive brugt hver dag enten på kontoret, på gymnastiksalen eller på møder. Disse kan distribueres under firmaarrangementer eller ved juletid, eller når en ny starter tilslutter sig virksomheden - som en del af deres induktionspakke.
Forretningsgaver

Det kan tage tid at beslutte den rigtige forretningsgave til kunder og kontakter. Nogle gange spilder forretningsgaver, hvis de ikke faktisk er til nogen nytte. Branded Drinkware vil sandsynligvis blive brugt dagligt i mange år, og det er også overkommeligt. Det giver derfor dit brand massiv eksponering.Goody Bags

Goody bags kan være en moderigtig måde for dit brand at blive husket på. Vores Barista og Cafe Travel Cup modeller er en god tilføjelse til disse tasker, da de kan komprimeres, når de ikke er i brug. Disse modeller har et fantastisk branding-område, der viser dit logo, slogan og mere.
Skoler og universiteter

Vandflasker mærket med skole- eller universitetslogoet er et populært valg, der holder de studerende godt hydreret og produktivt. Vi har en bred vifte af modeller at vælge imellem, i forskellige farver, størrelser og materialer.
Klar til at bestille?

Du kan se vores sortiment her og udfylde en hurtig tilbudsformular. En af vores kontoadministratorer vil derefter være i kontakt med hensyn til priser, branding muligheder og gratis prøver, hvis du ønsker at modtage disse.